miercuri, 27 octombrie 2010

Marele Chitarist Valeriu Gaina

In data de 28 Octombrie in incinta restaurantului SanMari il avem ca invitat de onoare pe Marele Chitarist Valeriu Gaina – persoana care a avut si inca are un impact enorm in dezvoltarea muzicii rock si este un etalon inspirational pentru tinerele talente a acestui gen de muzica.

Absolvind școala medie de la Telenești, unde a strălucit pe estrada locală si-a continuat studiile la scoala de muzică din Soroca.

A actiavt in formatii ca "Cordial" (Tiraspol), "Magistrali"(Blagovescensk), "Molodye golosa" (Tambov), iar numele binemeritată in muzica i-a venit în anul 1981, când a prezentat spectacole de mare audiență în cele mai mari săli din Rusia în cadrul formației de muzică hard-rock "Cruiz" (Croaziera), unde s-a afirmat și ca compozitor.

În anii 1985-1989 topurile unionale și republicane l-au clasificat ca cel mai bun chitarist rock din fosta U.R.S.S. practicind stilurile hard rock, trash-metal, heavy metal, heavy.

Din 1988 locuiește în Germania la Munchen unde a produs două discuri cu trioul "Kruiz", iar din 1991 în S.U.A, Los-Angeles si Hollywood unde a mai produs alte câteva discuri. In urma turneului in Rusia din ultimuii ani a mai produs discul " Din nou cu tine" (2006).

Va asteptam cu usile deschise la acest evniment unde veti putea sa il vedeti in persoana intr-o mica evolutie muzica.

Aceasta seara plina de muzica va fi deschisa de catre formatia “ Keya ” si dupa citeva piesa va continua cu o sessinde de ” Jam ” a celor 2 formatii.

Adresa: str.Ion Inculet 105, Restaurantul San Mari

Tel de contact si rezervari 069 122 455

Intrare Libera

Niciun comentariu: